maandag 30 januari 2012

Christel Seyfarth beach rose shawl (2)

Mijn Christel Seyfarth sjaal komt in orde. Ik begin vandaag aan rij 9. Ik heb altijd graag met 2 kleuren gebreid. Maar dit is echt heel plezant en rustgevend.
Natuurlijk als je ééntje gebreid hebt hoor je nog een 2 de te breien en dat hoor ik toch van andere breisters ook. Het eerste is mijn proefstuk.

doei
ferme marie

3 opmerkingen:

 1. Hoi Mija,
  Wat goed dat je je blognaam onder je mailtje had gezet. Ik had echt geen flauw idee, dat jij Mija bent. Leuk om je shawl op de foto te zien en wat wordt hij gaaf. Jij gaat ook hard hoor. Ik vind dit ook zo'n leuk patroon. En, het is echt een feest om de shawl te breien, alhoewel ik elke dag nu wel een paar toeren moet breien om volgende week mijn volgende bloemenrij af te krijgen. Maar, het is absoluut geen straf. Er is alleen nog zoveel te doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zusje,
  ik vind je nieuwe breiproject fantastischhhhhh !
  Als hij af is, mag je voor mij......er ook zoééntje breien !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Mija, het is leuk om steeds meer mensen te vinden die de patronen van Christel ook mooi vinden. Als je je volgende omslagdoek gaat breien let dat goed op of je de juiste teltekening hebt. Ik kreeg bij Christel een oude teltekening (zoals op je eerste foto) en die is anders dan de teltekening van de foto die je bij dit berichtje laat zien. Veel succes met breien.

  BeantwoordenVerwijderen