woensdag 18 december 2013

weefgetouw onder de kerstboom


Dat is te groot voor onder de kerstboom. Weefgetouw Normalo vanuit Finland, 8 schachten. Het staat in elkaar en nu nog een ketting scheren en dan weven.
Mijn 4 schachts weefgetouw Leclerc Artisat gaat de deur uit.

Dank je kerstman .


groetjes
ferme marie


7 opmerkingen:

 1. Je bent verwend! De kerstman had zeker een extra slee nodig om dit mooie weefgetouw voor je mee te nemen uit Finland. Ik ben nu al benieuwd naar de creaties die je er mee gaat maken.
  Veel plezier er mee.
  Fijne kerstdagen en een goed en creatief 2014 toegewenst.
  Groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jij zet er de vaart in ,geweldig veel plezier ermee kijk er nu al naar uit voor al dat moois wat er af gaat komen ,liefs marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, mooi!
  Mijn ma heeft mij in der tijd nog geleerd hoe ik op haar grote weefgetouw moest weven, ben benieuwd of ik het nog kan. Misschien mag ik het proberen als ik bij jou ben?

  Tot vanavond!
  -Ingeborg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat groot is dat zeg, dat neemt serieus wat plaats in in je huis! Maar jij hebt een hele praktische, van pas komende cadeau gekregen van de kerstman. Geniet ervan, je kan aan de slag!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. That is really interesting, I have the same loom, got it as a present some years ago but started only some weeks ago after refubishing to weave on her. If you are interested, you can look here:
  http://strick17.blogspot.de/2014/02/der-normalo-webstuhl.htm
  I think this model is quite rare here in Germany.
  Have a nice day
  maliz

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo
  Mijn dochter heeft een Normalo weefgetouw gekregen en wil dat graag gaan doen
  echter dat ding ligt helemaal uit elkaar en van wie ik het gekregen heb heeft geen montage handleidng meer heb jij deze nog voor mij ( de pappa van ..) of kun je meer details maken van het weefgetouw wat jij hebt staan want ze heeft ook een normalo 8schachten gekregen alvast bedankt voor je medewerking

  BeantwoordenVerwijderen