zondag 6 mei 2012

Weekje genieten !!!

Hey allemaal,
Het wordt tijd dat mijn blogje aangevuld wordt. Ik heb een geweldige week achter de rug en ik denk dat kleine wereld er ook van genoten heeft.

Vorige blogje had ik nog een vlies gewassen van zwartbles en dan komt van het één, het ander natuurlijk. Na het spinnen miste ik een haspel en mijne Jo vond dat helemaal niet erg om met zijn armen omhoog voor haspel te spelen.
Maar mijne Jo, had een pienter idee, even kijken hoe zo een haspel in mekaar zit. Hij trok zijn werkkamer in en na wat houtzagen en veel denkwerk......een haspel

een haspel van heure vent
Dank je Jo, misschien zal hij nog ééntje moeten maken voor L.
Ons L. kwam op vakantie en de eerste dagen waren we blij dat het zonneke haar best deed. We trokken naar buiten met ons handwerk.

Maar er gebeurde iets fantastisch want kijk maar wat er met de schort gebeurt op de volgende foto.
Ons L. heeft geduldig gewacht om ook eens te proberen en ja, ze heeft de spinvirus te pakken.
We hebben nog van iemand een spinnenwiel op de kop getikt en we zijn ermee naar de spindokter gereden herba lana . Monique en haar man, hebben het spinnenwiel up-to-date gemaakt . Ons L. vertrok deze middag zwaar geladen met een grote rugzak met daarin vlies van Blue du maine , en haar spinnenwiel helemaal ingepakt op een duveltje met de TGV, huiswaarts Nantes. Ik ben benieuwd of ze nu al zit te spinnen want haar vingers jeukten verschrikkelijk.

3 opmerkingen:

 1. Het gras moet precies eens afgereden worden. :D

  Het was precies leuk daar, beetje spijtig dat ik er niet bij kon zijn. Heb wel ondertussen de 2 eerste weken van Augustus vastgelegd voor mijn verlof. Dacht eerst de laatste 2 te nemen maar dan is het schoolstart hier in .no.

  Heb je geen foto's van de 2 nieuwe cavia's? I en ik zijn benieuwd. :D
  De dierentuin blijft maar groeien en groeien. hoe geraken trouwens die 101 kippen in dat kleine kippenhok?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben ook emorm benieuwd om de direntuin thuis nog eens te zien :P
   Al die kippen, en cavia's wat een boeltje :D

   Verwijderen
 2. Zoals een giraffe in een 2 pk-tje, de poten binnen en de nek buiten!

  BeantwoordenVerwijderen