zondag 29 augustus 2010

Rozengeur en maneschijn

geurige rozenvelden achter de camping
Hey, inderdaad voor rozengeur en maneschijn moet je in Lottum zijn.  We hebben een heerlijke fietsvakantie gehad, en veel geluk gehad met het weer. Als het hier bakken regen uit de lucht viel zaten wij nog in stralend zomerweer. Nederlands limburg is ervoor gekend om mooi weer, mooi landschap. Elke dag fietsten we over heide, door bossen, door de rozenvelden en tagetesvelden.


wij noemen dat stinkertjes
Als je geen zin had om te fietsen was wandelen heerlijk door de natuurreservaten en de kasteeltuinen in Arcen zijn het bezoeken waard.

de opkomende volle maan vanuit de tent
Na een dagje fietsen of wandelen was mijn breiwerkje een rustmoment. Ik heb dus al 1 sok af en ik kan je verzekeren een leuk patroontje nutkin in vorige blog vermeldt op raverly gevonden.
zo zit het aan mijn voet
sokken nutkin


Momenteel ziet onze achtertuin eruit als een scoutskamp. Ons tent hebben we nat afgebroken omdat het gisterenmorgen wel zonnig was maar geen wind. We hebben er nog om gelachen, een ganse week wind van je welste  en nu er moest zijn om de tent te laten drogen van de dauw????? Onze konijntjes hebben een zeil tegen de felle regen en de cavia's zitten er ook nog. Maar ons konijnenhok is bijna af.  Jo moet nog juist de deur maken en dan is het opening van het stampertjeshok. De champagne staat alvast klaar!!!
Nog enkele vakantiekiekjes:

de heide in Broekhuizen
Ze hadden ons gewaarschuwd voor dassen en vossen aan de tent, maar die hebben we niet gezien. We hadden ook ons voorzorgen genomen. Geen schoenen buiten laten staan of vuilzakje of zeep daar komen ze ook op af.
De natuurcamping krijgt een pluimpje van ons. Het was er echt heel rustig en stil. s'Avonds alleen kaarsverlichting aansteken ivp electrische lampen en s'nachts geen verlichting.
.camping indeverte daar is het rozengeur en maneschijn. De uitbaters zijn hun huisje aan't verbouwen maar volgend jaar bakken ze zelf brood voor de kampeerders. Niet te geloven hé.
Vooruit ik ga mij op de huishoudelijke taken storten en nog wat verder dromen van onze vakantie.
doei

Geen opmerkingen:

Een reactie posten